Weber Grilovací kartáč triangl 53cm

Weber Grilovací kartáč triangl 53cm

Weber grilovací kartáč triangl je čistící kartáč na grilovací rošty určený pro čistění prostor mezi příčkami roštů a těžko dostupných míst na okrajích grilovací plochy.

Dostupnost:
na Prodejně
Katalogové číslo:
6493
Skladem:
3 ks
Záruka:
2 roky




Vaše cena:
479 Kč
ks

Weber grilovací kartáč triangl je čistící kartáč na grilovací rošty určený pro čistění prostor mezi příčkami roštů a těžko dostupných míst na okrajích grilovací plochy.

Rady pro čištění:

Nejprve odstraňte z grilovacího roštu všechny hrubé zbytky pokrmů. Odstraníte-li nejprve zbytky papírovým kapesníkem, zkrátí se tak doba vypalování.

Je-li gril ještě horký, otevřete u grilů na dřevěné uhlí větrací průduch a uzavřete poklop. Proces vypalování grilovacího roštu bude trvat dle stupně znečičtění asi 10 minut. Poté okartáčujte ještě horký grilovací rošt pomocí kartáče na grily Weber s bambusovou rukojetí.

U plynových grilů Weber vypalte před grilováním či poněm grilovací rošty, až bude vznikat kouř. Na čiětení grilovacího roštu použijte Weber kartáč na grily triangl.

Elektrický gril vyčistíte tak, že nastavíte regulátor na vysoký stupeň a uzavřete poklop. Proces vypalování grilovacího roštu bude trvat dle stupně znečištění asi 10 minut. Poté okartáčujte ještě horký grilovací rošt pomocí čistého Weber kartáče na grily triangl..

A Váš gril je připraven pro další grilování.

Máte-li dotaz k produktu, neváhejte nám napsat prostřednictví formálře níže.

 
   
 

Ochrana proti spamu vložte 3 znaky z obrázku:
captcha image  

Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.

 
   
 

Ochrana proti spamu vložte 3 znaky z obrázku:
captcha image  

Souvísející zboží

  • Weber

    Weber Grilovací kartáč pro litinové povrchy

    Weber grilovací kartáč pro litinové povrchy je čistící kartáč na grilovací rošty určený pro čistění prostor mezi příčkami roštů a těžko dostupných míst na okrajích grilovací plochy.
    Dostupnost: na Prodejně

     
     
    349 Kč

    Detail



Musíte vybrat variantu.